Vierailuja:

sunnuntai 18. kesäkuuta 2023

Jaa ehdotuksia yhdistyksen tunnuksesta

Sukukansojen ystävät ry täyttää ensi vuonna jo 25 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi suunnittelemme yhdistykselle uutta tunnusta, joka julkistetaan juhlavuoden alussa. Nyt sinulla on mahdollisuus antaa ideoita uudeksi tunnukseksi ja eritoten sen vertauskuvallisuutta koskien.
Nykyinen vuonna 2024 retrologoksi siirtyvä logo

Haluamme, että uudessa tunnuksessa on yhdistyksen nimi selkeästi ja helposti luettavassa muodossa. On myös mahdollista, että logosta toteutetaan tekstillinen ja tekstitön versio, jos teksti asettuu logon yhteyteen jollain sopivalla tavalla.

Tunnuksen aiheen pitäisi olla sellainen, että se liittyy mahdollisimman moneen suomalais-ugrilaiseen kansaan. Yhteyden eri kansoihin pitää olla helpohkosti selitettävä ja eritoten mieleenpainuva. Meille on tärkeää, ettemme käytä minkään yksittäisen kansan symboliikkaa, koska haluamme edustaa kaikkia suomalais-ugrilaisia kansoja niin pitkälti kuin se on mahdollista. Tunnuksessa voi olla erilaisia osia ja perustekijöitä, mutta se ei saa olla liian yksityiskohtainen tai monimutkainen. Haluamme, että tunnus on helppo painaa, ja että se on kätevää esittää niin pienessä kuin suuressakin koossa ja eri yhteyksissä.

Ehdotusten pohjalta graafikko tekee tunnuksesta lopullisen toteutuksen. Otamme silti mielellämme vastaan myös kuvia ja luonnoksia. Lopullinen toteutus tulee olemaan yhdistyksen hallituksen ja lopullisen työn tekevän graafikon linjaama. Otamme ehdotuksia vastaan 25.7. asti!

Kun lähetät meille ehdotuksesi, niin perustele millaista symboliikkaa näet siinä ja kuinka se mielestäsi liittyy suomalais-ugrilaisiin kansoihin, sukukansayhteistyöhön ja Sukukansojen ystäviin. Toivomme ehdotuksia kesäkuun loppuun mennessä.

Pidätämme oikeuden jakaa meille tulleita ehdotuksia esimerkiksi verkossa. Kaikkia ehdotuksia ei jaeta verkossa. Kerro kuitenkin erikseen, jos haluatko nimesi mainittavan, mikäli luonnos julkaistaan verkossa. Lähetä ehdotus sähköpostiosoitteeseemme sukukansojenystavatry@gmail.com.


Sukukansaterveisin

Aleksi Palokangas      Niko Partanen
Puheenjohtaja             Varapuheenjohtaja
Sukukansojen ystävät ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti